Charlie tunika/Charlie tunic

Valószínű a hidegnek is köze van ahhoz, hogy az utóbbi időben többet dolgoztam flanellel mint máskor és egyre jobban tetszik.

The cold weather has a lot to do with the fact that lately I’ve been sewing more with  flannel fabric than usual and I like it more and more.

Egy laza és ugyanakkor különlegesebb felsőt akartam varrni a megszokott pólók helyett, így találtam rá a Charlie tunikára a Made by Rae-től és egyből megtetszett. Egy kicsit többet kellett dolgoznom vele, de igazán megérte, a szabásminta jól kidolgozott, az utasítások egyértelműek.

I wanted to make something more loose and special than the usual t-shirts, this is how I came across the Charlie tunic from Made by Rae and  I immediately liked it. It took me a little more time to make it, but it was really worth it, the pattern is great and the instructions are straight forward!
Ami az anyagot illeti, több mint egy évig szemezgettem ezzel a puha Riley Blake flanellel és annyira tetszik, hogy tervezek még venni belőle.

I’ve used this lovely soft Riley Blake flannel to make it and I like this fabric so much, I’m planning to buy some more. 

Nem is akarom tovább ragozni, inkább a képek beszéljenek helyettem 🙂

Enough talking, here are some photos 🙂

p1040308l

p1040312l

p1040314l

p1040310l

p1040328l

p1040340l

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s